Udskriv

 

Radical Collaboration® - 5 afgørende færdigheder for at skabe bæredygtigt samarbejde

 

 

En Radical Collaboration® workshop kunne med rette kaldes en MASTER-UDDANNELSE I SAMARBEJDE OG SAMARBEJDSBASERET FORHANDLING.

 

For selv om workshoppen kun varer tre dage efterlader den deltagerne med alle de nødvendige kompetencer til at forvandle såvel enkeltpersoner som en hel organisations samarbejdsfærdigheder til gavn for alle relationer: forholdet til kunderne, det interne teamwork, ledelsesarbejdet. 

 

I træningen indgår centrale elementer af Will Schutz's teori om relationskompetencer, herunder træning i at reducere sine egne barrierer for at skabe samarbejdsløsninger i form af ufleksibel positionering og forsvarsberedskab samt testinstrumentet Element B™, der afdækker deltagernes præferencer med hensyn til FIRO-teoriens centrale samarbejdsdimensioner.

 
Konceptet, er udviklet i et partnerskab mellem en erfaren træner og coach med hensyn til samarbejdstræning (Ron Luyet) og en tidligere dommer i arbejdspladskonflikter (Jim Tamm).
 
 
Som led i udviklingen af Radical Collaboration® er der udført en omfattende research af træningens effekt.
 

For yderligere information om Radical Collaboration® og Jim Tamm klik her 

For information om Radical Collaboration® i Danmark og trænercertificering klik her   

For oplysning om åbne kurser i Radical Collaboration® i Danmark klik her   

For oplysning om CSCS klimamålingen, der bygger på Radical Collaboration® klik her  

 

Hvis du vil læse mere om Radical Collaboration® konceptet, så kan bogen Radical Collaboration købes i Danmark hos hhv. Center for Ledelse eller ZASTROW & Co. ApS.

 

For bestilling af bogen  klik her